Informații despre livrare

Livrările de produse se fac numai pe teritoriul României și se realizează prin intermediul firmei de curierat rapid agreată de către proprietarul magazinului virtual.

Livrarea oriunde în țară

- Termen de livrare: maxim 48 ore din momentul confirmării comenzii.

- Tarife:
* GRATUIT, dacă valoarea comenzii este mai mare de 8000 RON;
** Pentru comenzi cu valori mai mici de 8000 RON, se adaugă o valoare cuprinsă între 30-550 RON (TVA inclus), în funcție de volumul și greutatea produselor, km suplimentari, indiferent de forma de plată aleasă de dumneavoastră.

- Clientul are obligatia ca la receptia marfii prin curier sa desfaca coletele si sa verifice integritatea marfii. In cazul constatarii de deficiente (deteriorari ale obiectelor, zgarieturi, produse gresit livrate, etc) clientul va consemna pe tipizatul curierului deficientele constatate. Simpla semnare, fara obiectii a bonului de livrare al curierului duce la imposibilitatea acceptarii ulterioare a oricarei obiectiuni din partea clientului privind garantia.

NOTĂ: Acești termeni sunt orientativi, practicați în mod obișnuit și pot varia datorită unor factori cum ar fi calamități, condiții meteo deosebite, starea infrastructurii rutiere, greve, etc. Administratorii acestui magazin nu își asumă nicio responsabilitate față de nerespectarea acestor termeni.